VISIE

Krings International Benelux B.V. heeft haar visie de afgelopen 40 jaar enorm kunnen verbreden door een enorme bron aan ervaring welke zij heeft opgedaan tijdens de vele projecten die gerealiseerd zijn en waardoor er meer specialisme is ontstaan in grondkeringen en waterkeringen. Zij blijven daarom innovatief bezig met de ontwikkeling van steeds nieuwere technieken op het gebied van sleufbekistingen, grondkeringen en stempelingen. Al deze nieuwe technieken zijn erop gericht de vakmensen die aan een project bezig zijn veilig te kunnen laten werken en daardoor het project zonder oponthoud te kunnen afronden.

Krings International Benelux B.V. is de marktleider op het gebied van systemen die ingezet worden bij grondkeringen op binnenstedelijke projecten. U kunt als aannemer bij Krings terecht voor verhuur of verkoop, advies, maar ook voor het uitbesteden van het totale project. Samen met Wedam B.V. een andere werkmaatschappij van de Hoffmann Groep, staan zij garant voor een perfecte oplossing.

De visie van Krings International Benelux B.V. blijft: innovatief bezig zijn en de veiligheid niet uit het oog verliezen.