Over ons


Krings International Benelux B.V. is met zijn meer dan 40 jaar ervaring, een betrouwbare partner op het gebied van bouwkuipen en sleufbekistingen. Als marktleider verhuurt en verkoopt Krings International Benelux B.V. sleufbekistingen van SBH Tiefbautechnik GmbH en Krings Verbau. De rioolbekistingen zijn Made in Germany.

Krings International Benelux B.V. beschikt over één van de grootste verhuurparken op het gebied van sleufbekistingen in heel Europa en is op korte termijn ook leverbaar in en om de Benelux.

Het verhuurpark van Krings International Benelux B.V. bestaat uit een zeer groot spectrum van systemen van kleine ALUMINIUM bekistingen tot Mega geleidesystemen tot een diepte van 7,50 meter.

Werkzaamheden


De systemen voor tijdelijke bouwkuipen zijn o.a. bedoeld voor putten, ondergrondse tanks, afsluiters, saneringen, grondverbeteringen, pers- en ontvangstputten, rioolsleuven, boxen, sleepkisten. De geleidesystemen worden vooral ingezet voor de aanleg van rioleringen, kabels en leidingen. Om een impressie te krijgen van al deze mogelijkheden kunt u bij het menu kiezen voor technieken. Daar vindt u foto’s van de systemen en de toepassing ervan. Zou u ervoor kiezen om het project geheel door ons te laten verzorgen, dan schakelen wij onze werkmaatschappij Wedam B.V. in om de werkzaamheden voor u uit te voeren. Voor dit soort werkzaamheden is een goed overleg nodig en daarnaast, niet minder belangrijk, korte communicatielijnen. Kiest u ervoor om bij ons te huren of eventueel te kopen, dan zijn wij u graag van dienst met betrouwbaar advies en een scherpe offerte. Krings International Benelux B.V. is één van de grootste in Europa op het gebied van verhuur en verkoop van bouwkuipen en sleufbekistingen. Onze doelstelling is de werknemers zo veilig mogelijk te kunnen laten werken en de werkzaamheden voor alle betrokken partijen zo soepel mogelijk te laten verlopen, teneinde het project binnen de kortst mogelijke termijn te kunnen opleveren.

Krings International Benelux B.V. valt onder de Hoffmann Groep. De werkzaamheden betreffen de verkoop en verhuur van grondkerende en waterkerende constructies. Grondkerende constructies moeten ervoor zorgen dat bouwkuipen veilig en verantwoord kunnen worden ontgraven. Onder grondkerende constructies kunnen bijvoorbeeld damwanden, berlinerwanden, CSM-wanden en sleufbekistingen worden verstaan. Het specialisme in verhuur en verkoop van Krings International Benelux B.V. is ontstaan uit de ervaring met binnenstedelijke projecten, waarbij met veel oog voor de omgeving gewerkt moet worden. De ABI-stellingen van Krings International Benelux B.V. zijn uitermate geschikt om op kleine locaties onder moeilijke hoeken te werken. Bij complete uitbesteding van een project schakelt Krings International Benelux B.V. haar partner Wedam B.V. in welke beschikt over innovatieve systemen om trillingsvrij en geluidsarm te werken.

De diverse systemen voor grondkeringen worden door Krings Int. Benelux B.V. zo compleet mogelijk geleverd, dus inclusief benodigde verankering en/of stempeling. Desgewenst is het mogelijk om zelfs een bouwkuip als totaalproject bij Krings Int. Benelux B.V. uit te besteden. In dat geval worden niet alleen de systemen voor grondkeringen geleverd, maar ook werkzaamheden als grondwerk, bemaling, injectielaag enz. als totaalproject uitgevoerd. Krings International Benelux B.V. biedt samen met haar partners van de Hoffmann Groep diensten aan zoals advies, het volledige ontwerp, de uitvoering met daarbij alle voorbereidende werkzaamheden voor de uitvoering en begeleiding tijdens de uitvoering. Daarnaast biedt Krings International Benelux B.V. materialen aan voor huur en/of verkoop aan maatschappijen die zelf de werkzaamheden voor grondkeringen willen uitvoeren.